İşte Emre Taşdemir gerçekleri! Sakatlığında son durum

Yayın tarihi: 11 Ocak 2019 Cuma 6:41 am - Güncelleme: 11 Ocak 2019 Cuma 6:41 am

Ocak dönemini hareketli geçirmesi beklenen takımlardan Galatasaray, ilk iki hamlesini savunma bölgesine yaptı. Chaves’ten alınan Marcao’nun yanı sıra Bursaspor’un sözleşmesini feshettiği Emre Taşdemir de sarı kırmızılı ekibin kadrosuna dahil oldu.

Ocak dönemini hareketli geçirmesi beklenen takımlardan Galatasaray, ilk iki hamlesini savunma bölgesine yaptı. Chaves’ten alınan Marcao’nun yanı sıra Bursaspor’un sözleşmesini feshettiği Emre Taşdemir de sarı kırmızılı ekibin kadrosuna dahil oldu. 23 yaşındaki oyuncunun sakatlık geçmişi ise tartışma konusu oldu. Emre Taşdemir’in sakatlığı hakkındaki durum ortaya çıktı. İşte detaylar…

BİR SAKATLIK KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ!

Bursaspor’un 2014’te Ankaragücü’nden transfer ettiği Emre Taşdemir, A Milli Takıma kadar yükselmiş bir futbolcu. Ancak 2015-16 sezonunda ayak bileğinden yaşadığı sakatlık onun kariyerine büyük bir darbe vurdu.

AMELİYAT OLDU AMA FAYDA ETMEDİ!

O dönem ayak bileğindeki bağda yırtık teşhisi konan Emre, tedavi için kulüp tarafından Almanya’ya gönderildi. Burada ameliyat olan genç futbolcu sonrasında geri döndü ancak bir türlü istediği performansı sergileyemedi.

EMRE TAŞDEMİR’İ KURTARAN LE GUEN OLDU!

Sonradan ortaya çıktı ki Emre Taşdemir’in ayak bileğinde kırık bir kemik unutulmuş. İyileştiğini zannederek oynamaya çalışan ve 2016-17 sezonunu da sık sık sakatlanarak geçiren milli futbolcuyu kurtaran ise dönemin teknik direktörü Paul Le Guen olmuş.

Fransız teknik adam, o dönem oynanan hazırlık maçında sadece 45 dakika sahada kalabilen Emre’yi, Katar’da tanıdığı bir doktora yönlendiriyor ve oyuncunun ayak bileğinde unutulan kırık kemik tedavi ediliyor.

ŞU ANDA OYNAYACAK DURUMDA MI?

Şekerspor altyapısından yetişen futbolcu geçen sezonun son bölümünde tekrar süre almaya başlarken bu sezonun ilk maçında Fenerbahçe’ye karşı da sahaya çıktı. Ancak sonrasında yönetimle ters düşüp U21 takımına gönderildi. İdmanlarına orada devam etti. Şu anda bir sakatlığının olmadığı ve 90 dakikayı çıkarak kondisyona sahip olduğu belirtiliyor. Emre bugün takımla birlikte idmanda yer aldı.

Bursaspor formasıyla toplam 90 maç kaçıran Emre, forma giydiği 67 maçta 2 kez gol sevinci yaşarken 3 de asist yaptı. (Ajansspor)