Merakla bekleniyordu… İşte Davutoğlu’nun partisinin ismi ve amblemi

Yayın tarihi: 10 Aralık 2019 Salı 4:54 pm - Güncelleme: 10 Aralık 2019 Salı 10:48 pm

Yeni parti hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve kurmayları bugün Ankara’da, kurulacak yeni partiye son şeklini vermek için bir araya geldi. Toplantı sonrası Davutoğlu’nun partisinin ismi ve amblemi belli oldu. Toplantıda Davutoğlu’nun partisinin kuruluş tarihi de netleştirildi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ’nun kuracağı partinin ismi ve kuruluş dosyasının ne zaman İçişleri Bakanlığı’na verileceği belli oldu.

Tüzük kapağı basına sızdı… İşte Davutoğlu’nun yeni partisi YAP!

AHMET DAVUTOĞLU’NUN PARTİSİNİN İSMİ NE OLDU?

Ahmet Davutoğlu’nun partisinin isminin ne olacağı uzun zamandır tartışılıyordu. Ahmet Davutoğlu ve kurmayları bugün Ankara’da kurulacak partiye son şeklini vermek için bir araya geldi. BirGün’ün edindiği bilgiye göre partinin isminin “Gelecek Partisi” olması konusunda mutabakata varıldı.

Davutoğlu’nun kuracağı partinin sloganı belli oldu

Partinin logosunun ise yeşil renkli çınar yaprağı tasarımı olacağı bildirildi.

Kavga sertleşiyor! ‘Mal varlıkları araştırmalı’ diyen Davutoğlu’ndan sonra Özdağ: Cumhurbaşkanı derhal bankalara talimat vermeli

AHMET DAVUTOĞLU’NUN PARTİSİ NE ZAMAN KURULACAK?

Yine birçok spekülasyona ve yanıltıcı bilgilere neden olan Ahmet Davutoğlu’nun partisinin ne zaman kurulacağı konusu da netlik kazanmış oldu. Partinin kuruluşu için adım ise bu Perşembe (12 Aralık) atılıyor. “Gelecek Partisi”nin kuruluş dosyası Perşembe günü İçişleri Bakanlığı’na verilecek. Cuma günü ise geniş bir toplantıyla partinin lansmanı yapılacak.