İşte AKP-MHP Türkiye’si. Çakıcı’nın tehdit mektupları düşünce özgürlüğü, öğrencinin mektubu suç!

Yayın tarihi: 8 Şubat 2021 Pazartesi 9:32 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2021 Pazartesi 9:36 pm

Geçtiğimiz gün Kadıköy’deki eylemde gözaltına alınan Berkin Elvan’ın ablası Özge Elvan, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edildi.

Gezi Parkı direnişinde henüz 15 yaşındayken polisin gaz kapsülünün kafasına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden ve sembol bir isim olan Berkin Elvan’ın ablası Özge Elvan, geçtiğimiz gün gözaltına alınmıştı. Elvan, tutuklama talebi ile Sulh Ceza hakimliğine sevk edildi.-

Son Dakika! Kadıköy’deki Boğaziçi eyleminde gözaltına alınan 33 yurttaşa tutuklama talebi!

Boğaziçi eylemlerinde gözaltına alınan öğrencilerden; 33 kişi tutuklama talebiyle, 20 kişi adli kontrol istemiyle hâkimliğe sevk edildi. Tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilenlerin arasında Berkin Elvan’ın ablası Özge Elvan’ın da olduğu ifade edildi.

Gazeteci Canan Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Berkin Elvan’ın ablası Özge Elvan’ın da tutuklama talebi ile hakimliğe sevk edildiğini açıkladı.

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ELEBAŞI ÇAKICI’DAN BULU’YA MEKTUP

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan kararıyla Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya istifa etmemesi yönünde çağrı yaptı.

Organize suç örgütü elebaşısının gölgesinde siyaset