UEFA Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Ajax'a 2-1 mağlup oldu ve son 16 turuna direkt katılma şansını kaybetti. Sarı-kırmızılılar yoluna play-off turundan devam edecek.

PFDK derbinin faturasını kesti! Mourinho ve Okan Buruk'un cezaları belli oldu PFDK derbinin faturasını kesti! Mourinho ve Okan Buruk'un cezaları belli oldu

Fenerbahçe ise Midtjylland ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler bu sonuçla adını play-off turuna yazdırdı.

Deplasmanda Twente'ye 1-0 mağlup olan Beşiktaş ise Avrupa Ligi'ne veda etti. UEFA Avrupa Ligi'nin lig etabının sona ermeasiyle birlikte temsilcilerimizin bu bölümde kasasına koyduğu para da netlik kazandı.

GALATASARAY: 17 MİLYON 818 BİN EURO

Ajax'a mağlup olarak play-off etabına katılan Galatasaray, 300 bin euro kazandı. Sarı-kırmızılılar toplamda ise toplam 17 milyon 818 bin euroluk gelir elde etti.

FENERBAHÇE: 14 MİLYON 409 BİN EURO

Fenerbahçe ise Midtjylland ile berabere kaldığı için 210 bin euro, play-off etabına katılma hakkı kazandığı için ise 300 bin euro kazandı. Sarı-lacivertliler ise kasasına toplamda 14 milyon 409 bin euro koydu.

BEŞİKTAŞ: 10 MİLYON 630 BİN EURO

Twente deplasmanında mağlup olarak Avrupa defterini kapatan Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi'nden toplam 10 milyon 630 bin gelir elde etti.

Kaynak: NTV