İstanbulVita yılın en iyi saç ekim merkezi seçildi!

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2022 Perşembe 11:55 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe 11:56 am

Saç ekimi denildiğinde dünya çapında ilk akla gelen ülke Türkiye’dir. İstanbul, hem Türkiye’de hem de dünyada saç ekiminde en çok tercih edilen şehirdir. Bu yüzden İstanbul’da saç ekim merkezleri oldukça fazladır. Birçok saç ekim kliniği bulunduğu için doğal bir saç ekimine kavuşmak ve kaliteli bir saç ekimi hizmeti almak biraz zordur. Bunun için öncelikle iyi bir saç ekim merkezi seçilmesi çok önemlidir.

Operasyonu yöneten doktor da kritik bir öneme sahiptir. Tıbbi geçmişinin yanı sıra deneyim ve bilgi birikiminin de başarılı bir saç ekimi için önemi büyüktür. Bunun yanında ameliyat ekibinin tecrübeli olması, kliniğin destek ekibinin de tüm süreçte kafanızdaki soru işaretlerini giderebilmesi gerekir. Saç ekimi operasyonundan sonra pişman olmamak için en iyi saç ekim merkezini seçmeniz gerekmektedir.

Peki En İyi Saç Ekim Merkezi Nasıl Seçilir?

⦁ Saç ekimi öncesi ve sonrası verilen hizmetler
⦁ Daha önce operasyon geçirmiş kişilerin yorumları
⦁ Hastane ortamı olması
⦁ Kişiye özel tedavi planı
⦁ Operasyonlarda uzman doktorların bulunması
⦁ Operasyon sonrası saç ekim sonuçları
⦁ Saç ekimi tedavisi sonrası memnuniyet
⦁ Operasyon sonrası verilen ücretsiz bakım setlerinin kalitesi
⦁ Saç ekimi uzmanlarının ve ekibinin deneyimi
⦁ Ömür boyu garantili saç ekimi
⦁ Sonuç odaklı iletişim

Bu kriterler saç ekiminizin başarısını etkileyecektir. Başarılı bir saç ekimi sizi daha iyi gösterebilecekken, başarısız bir saç ekimi ise tam tersi bir etki yaratabilir. Aynı zamanda operasyon öncesi planlamanın doğru yapılması, saç çizgisinin doğru belirlenmesi, greftlerin doğru yerleştirilmesi gibi etkenler de saç ekiminin kalitesini belirler. İstanbul Vita Saç Ekim Merkezi, 15 Yıllık tecrübesiyle kişiye özel tedavi planı, modern tekniklerin kullanımı ve lüks hastane yapısı ile İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri arasında yer almaktadır. 2021 yılının en iyi saç ekim merkezi seçilerek aldığı birçok ödül ile başarısını herkese kanıtlamıştır.
Saç ekimi ve plastik cerrahi konusunda başarısını uluslararası alana taşıyan İstanbulVita, Genel Direktörü ve Kurucusu Hasan Başol ile 15 yıldır binlerce hastaya en güncel teknolojilerle saç tedavisi hizmeti vermektedir. Hasan Başol saç ekimi ve plastik cerrahi kategorisinde hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok kez ödül kazanmıştır.

İstanbulVita Hakkında:

İstanbul Vita 15 yıldır uzman kadrosu ve deneyimli çalışanları ile özellikle İstanbul Anadolu yakasında, saç ekimi ve estetik alanlarında üst düzey hizmet sunmayı amaçlayan popüler ve modern bir saç ekim merkezidir. Özellikle yurt dışından gelen kişilere hizmet vermeyi amaçlayan İstanbul Vita, kişiye özel tedavi planı ve modern teknikleri kullanarak memnuniyet garantili operasyonlar gerçekleştirmektedir.
Türkiye’de her sene düzenlenen en iyi saç ekim merkezi ve plastik cerrahi merkezi ödülünü 2021 yılında İstanbulVita saç ekim merkezi almıştır.
Ataşehir’de bulunan ve İstanbul’un en iyi hastanelerinden biri olan Medicana Ataşehir Hastanesi’nde operasyonlar gerçekleştiren İstanbul Vita, müşterilerine özel tedavi süreci ve teknikler ile üst düzey memnuniyet garantisi sunan sayılı saç ekim merkezlerinden biridir.

İstanbul Vita Medicana saç ekimi merkezi uzman doktorları ve ekibi tarafından Avrupa ülkelerinden gelen birçok hastaya saç ekimi işlemi uygulanmış ve bu tedavilerden elde edilen başarılı sonuçlar neticesinde her geçen yıl talep artarak devam etmiştir. Bu sayede İstanbulVita Medicana saç ekimi merkezi Türkiye’de yüksek kalite standartlarında saç ekimi hizmeti sunan en iyi kliniklerden birine dönüşmüştür

İstanbul Vita Medicana saç ekimi merkezinde saç ekimi operasyonları; Dr. Özge Miray Gültekin, Dr. Mustafa Ayhan Balcı ve uzman ekibiyle birlikte gerçekleştirilir.
Dr. Özge Miray Gültekin saç ekimiyle ilgili Dünya’da ve Avrupa’da birçok eğitim ve konferansa katılmıştır. Safir Perkütan tekniğini en iyi kullanan doktorlar arasındadır.
Dr. Mustafa Ayhan Balcı eğitimini bitirdikten sonra birçok ülkede seminer ve konferanslara katılarak Medikal Turizm alanında kendini geliştirmiştir. Türkiye’de birçok uzman yetiştirmiş, saç ekimi alanının büyümesine yardımcı olmuştur.
İstanbulVita saç ekim merkezi Genel Direktörü Hasan Başol başarılı operasyonlara imza atarak hastalarının yeni saçlarıyla rahat ve özgüvenli hissetmelerini sağlamayı amaçlamıştır.

Saç ekimi ile ilgili aklınıza takılan tüm sorularınız için sitemizdeki formu doldurabilir, İstanbulVita saç ekim merkezi saç ekim fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir ve ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.