İstanbul’da yayın yapan İhvan kanalından ‘katliam’ çağrısı

Yayın tarihi: 29 Haziran 2020 Pazartesi 8:37 am - Güncelleme: 29 Haziran 2020 Pazartesi 5:36 pm

Suriye’de IŞİD, İHVAN ve ÖSO gibi cihatçı örgütlerin uyguladığı vahşi katliam yöntemlerinin tekrarlanması için İstanbul’dan çağrı yapıldı.  Çok sayıda ülkenin terör örgütü olarak kabul ettiği, İstanbul’dan yayın yapan Müslüman Kardeşler’e ait Watan TV, “Eşcinselleri öldürün” çağrısında bulundu.

Suriye’de dünyanın dört bir yanından getirilen cihatçıların 2011’den bu yana düzenledikleri katliamlardan başlangıçta öne çıkanlardan bir kısmı cami minareleri ve yüksek binalardan insanların atılarak öldürülmesiydi.

Bu cezalandırma yöntemine posta memurları, orman korucuları, polisler gibi kamu görevlileri ile birlikte eşcinseller de maruz kaldı

Suriye’de düzenlediği benzer eylemlerle de tanınan ihvan, yani Müslüman Kardeşler, İstanbul’da konuşlu televizyon kanalları ile Suriye ve Mısır başta olmak üzere tüm bölgeye yayın yapıyor.

İstanbul’dan yayın yapan İhvan kanalı Watan TV’de konuşan Hala Samir, İslam’a göre cinsel ilişkiye giren iki erkeğin “aktif ya da pasif olduklarına bakılmaksızın” yüksekten atılarak, yakılarak yada taşlanarak öldürülmesini buyurduğunu söyledi.

Vahşet çağrısını öldürmenin yöntemlerine dair örnekler vererek sürdüren Hala Samir, lezbiyenliğin de İslam hukukuna göre yasak olduğunu kaydetti.

İhvan, çok sayıda ülkede terör örgütü olarak kabul ediliyor.

Ruhsatsız muayenehanede kürtaj, kadının ölümüne neden oldu

Takıma 3 gün izin veren Sergen Yalçın’dan Alaçatı molası