İstanbul’da sokak ortasında silahlı çatışma!

Yayın tarihi: 7 Ekim 2021 Perşembe 2:20 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 11:02 am

İstanbul Fatih’te sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Pompalı silahların da kullanıldığı çatışmada 2 kişi yaralandı 1 kişi darp edildi.

Fatih Karagümrük Mahallesi Sarmaşık Sokak’ta meydana gelen olayda sabah saatlerinde silahlı bir grup, Çağatay isimli market çalışanını darp etti. Grubun olay yerinden ayrılmasının ardından sokağa ellerinde pompalı tüfekler bulunan başka bir grup gelerek, marketin önünde beklemeye başladı. Bir süre burada bekleyen grup, daha sonra sabah saatlerinde gelen grup ile karşılaştı. İki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Çatışmada, sokak üzerinde bekleyen gruptan iki kişi kalçasından ve bacağından yaralandı. Sokağa gelen grup ise olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve yakında bulunan polis karakolundan çok sayıda polis memuru geldi. Çatışmada yaralanan Ergün T. ve Emrah T., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların ve darp edilen market çalışanı Çağatay isimli kişinin durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, sokak üzerinde inceleme yaptı. Sokak üzerine çatışmada kullanılan silah, fişek ve mermi kovanları olduğu görüldü. Öte yandan güpegündüz sokak ortasında yaşanan çatışma anları, çevredeki işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, marketin önünde bekleyen grup ile sokağa gelen grubun çatıştığı görülüyor. Ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan gruptan iki kişinin yaralanarak, ara sokaklara kaçtığı görülüyor.