İstanbul’da motosikleti saldırganlar iş yeri kurşunladı: 2 yaralı

Yayın tarihi: 13 Mart 2024 Çarşamba 1:09 pm - Güncelleme: 13 Mart 2024 Çarşamba 1:09 pm

İstanbul Ataşehir’de motosikletli 2 kişi, bir iş yerine kurşun yağdırdı. Saldırıda iş yeri sahibi ve içeride bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi’nde 11 Mart Pazartesi günü saat 16.00 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, motosikletle gelen iki saldırgan bir iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Açılan ateş sonucu iş yeri sahibi Cem Ali T. (42) ve içeride bulunan Hayrettin P. (56) yaralandı. Saldırganlar olaydan sonra geldikleri motosiklet ile kaçarken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kolundan ve bacağından yaralanan iş yeri sahibi Cem Ali T. ambulansla Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ne, bacağından yaralanan Hayrettin P. özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Saldırının gerçekleştiği caddede iş yeri bulunan Veysel Gençel, “Motor üzerindeki iki kişi buradan geçerken 5 el ateş ediyor. Alacak verecek davası mı bilmiyoruz şu an kesin bir şey yok. 2 kişi yaralandı. Yaralıların bacaklarından ve kolundan yaralandığını biliyorum. Motor plakasızdı kaçtılar sonra” dedi.

Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

(DHA)

Taksi durağında şoföre silahlı saldırı! Bacağından vuruldu

silahlı saldırı, istanbul, ataşehir, saldırgan,

Kaynak: DHA