İstanbul’da metro seferleri normale döndü

Yayın tarihi: 7 Kasım 2023 Salı 10:14 am - Güncelleme: 7 Kasım 2023 Salı 11:21 am

İstanbul’da Yenikapı-Hacıosman hattında bir kişinin intihar girişiminde bulunması sebebiyle durdurulan metro seferleri normale döndü.

İstanbul’da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının 4.Levent durağında bir kişi intihar girişiminde bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Metro seferleri iptal edilirken, otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı.

Metro İstanbul konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Metro İstanbul’un açıklaması şu şekilde:

“#MetroDuyuru #M2

M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı 4.Levent istasyonumuzda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle 4.Levent istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Şişli/Mecidiyeköy ve Sanayi Mahallesi-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır.”

İtfaiye ekipleri 22 yaşındaki kadın yaralı şekilde kurtarıldı. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında seferlerin normale döndüğü bildirildi.

EK SEFERLER DEVREYE ALINDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “M2 Metrosu 4. Levent durağında intihar girişiminde bulunan bir kişi itfaiye ekiplerince yaralı olarak kurtarıldı. Metro durağının kapatılması sonrası bu hatta yer alan otobüs talebinde ciddi bir artış olduğu için ek seferler devreye alındı.” ifadeleri kullanıldı.

Mecidiyeköy metrobüs durağındaki ‘şüpheli paket’ten hırdavat çıktı! İBB’den açıklama