İstanbul’da kalaşnikoflu saldırı! 1 kişi öldürüldü

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2023 Salı 5:51 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2023 Salı 5:51 pm

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde otomobiliyle caddede duran Bilal Diril, arkasından gelen başka araçtakilerin silahlı saldırısı sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Saldırı anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Bahçelievler’de Bilal Diril isimli kişi otomobiliyle cadde üzerinde beklediği sırada kalaşnikoflu saldırıya uğradı. Diril, olay yerinde hayatını kaybetti. Araç çevresinde 12 adet kalaşnikof mermi kovanı ve çok sayıda da 9 mm tabanca mermi kovanı bulundu.

İddiaya göre bir sokaktan caddeye iki araç peş peşe çıktı. Arkadan önden giden cip sokak başında durdu. Arkasından gelen beyaz renkli başka bir cip ise duran aracın yanına yaklaşarak şüpheli veya şüpheliler uzun namlulu silahlarla aracı taradı. Çevredekilerin silah sesini duymasının ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, olay yerinde inceleme çalışması yaptı. Çalışmanın ardından Diril’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kağıthane’de otomobile silahlı saldırı! 1 ölü