İstanbul’da kadın cinayeti! Eşini ve üvey kızını katletti

Yayın tarihi: 22 Kasım 2023 Çarşamba 12:58 pm - Güncelleme: 22 Kasım 2023 Çarşamba 12:58 pm

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kadın cinayeti haberi bu kez de İstanbul’un Sultangazi ilçesinden geldi. Mehmet Kaya, tartıştığı eşi Şadumane Kaya’yı silahla öldürdü. Sesler üzerine evden kaçan üvey kızı Aleyna Dayıoğlu’nu sokakta yakalayan Kaya, genç kızı da öldürdü.

Kadın cinayetlerinin sıklıkla gündeme geldiği Türkiye’de bir kadın daha cinayete kurban gitti. Olay, bugün sabah saatlerinde İstanbul’un Sultangazi ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 45 yaşındaki Mehmet Kaya, 40 yaşındaki Şadumane Temuçin Kaya’yı tartıştıktan sonra öldürdü. Silah sesi üzerine Şadumane Kaya’nın kızı Naciye Aleyna Dayıoğlu evden kaçtı. 22 yaşındaki Dayıoğlu’nu sokakta yakalayan Mehmet Kaya, genç kızı da aynı silahla öldürdü.

“ŞADUMANE’Yİ VE ALEYNA’YI ÖLDÜRDÜM İNTİHAR EDECEĞİM”

Mehmet Kaya, daha sonra damadını arayarak, “Şadumane’yi ve Aleyna’yı öldürdüm intihar edeceğim” dedikten sonra intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yaptıkları incelemede üç kişinin de yaşamını yitirdiğini belirledi. Cansız bedenler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Düzce’de kadın cinayeti! 46 yaşındaki kadını canice katletti!

 

 

 

Kaynak: TELE1