İstanbul’da hayat durdu!

Yayın tarihi: 24 Ocak 2022 Pazartesi 11:15 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2022 Pazartesi 11:35 pm

Ülke genelinde devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, İstanbul’da ise hayat resmen durma noktasına geldi. Hava yolu ulaşımı yoğun kar yağışı nedeni ile askıya alındı, AVM’lerinse erken kapatılması kararı verildi.

Yoğun kar yağışının hayatı felç etmesinin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan yolda kalan sürücüler hakkında açıklama geldi. Yerlikaya, “Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir” açıklamasını yaptı.

 

HAVALİMANINDA MAHSUR KALDILAR

İstanbul Havalimanı’nda yoğun kardan dolayı yolcular ve çalışanlar mahsur kaldı. Yollarda da çok sayıda araç sürücüsü yardım bekliyor.

İSTANBUL VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışının hayatı olumsuz etkilemesinden dolayı yarın kamu personellerinin idari izinli sayılacaklarını duyurdu. Yerlikaya’nın paylaşımı şu şekilde:

“Zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel yarın (25 Ocak) tam gün idari izinli sayılacak.”

İstanbul Havalimanı’nda çökme meydana geldi!