İstanbul’da halk otobüsünde tehlikeli yolculuk!

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 3:40 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi 3:40 pm

Bakırköy’de kliması çalışmadığı iddia edilen İETT otobüsünde, sıcaktan bunalan bazı yolcular durakta yolcu indirmek için açılan kapının kapanmasını engelledi.

Bakırköy D-100 Karayolu’nun Aksaray istikametinde dün Yeşilköy-Taksim seferini yapan 72T hatlı otobüsün yolcuları şoförden klimayı açmasını istedi. İddiaya göre, şoför klimanın arızalı olduğu çalıştıramadığını söyledi. Bunun üzerine otobüsteki yolculardan bazıları, durakta yolcu indirmek için açılan orta kapıyı tutarak kapanmasını engelledi. Otobüs şoförü ise kapı açık şekilde yoluna devam etti.

“ŞOFÖR ANLAMADI”

Serinlemek için otobüsün kapısını açtıklarını söyleyen Ömer Faruk Parlak, “Dün akşam, 19.30 sıralarında Yeşilköy’den dönerken 72T hatlı İETT otobüsüne binmiştik. Otobüste çocuklarda vardı. Şoför beye ‘klimayı açar mısınız’ dedik. Klima çalışmadığı için yolcular sinirlenmeye başladı. Bizde kavga çıkmasın, tartışmayı keselim diye çareyi kapıyı açmakta bulduk. Kapının kapanmaması için ben tuttum. hem serinlemek için, hem de yıllardır alışkın olduğum için bir sıkıntı olmadı. Zaten fazla bir durak gitmemiştik. Şoför bey yoluna devam etti ama Büyük ihtimal anlamadı kapının açık olduğunu. Bizde bu şekilde devam ettik” dedi.

İETT şoförüne ‘korna’ saldırısı