İstanbul’da aile katliamı! Baba depremzede eşini ve kızını öldürdü

Yayın tarihi: 30 Mayıs 2024 Perşembe 6:21 pm - Güncelleme: 30 Mayıs 2024 Perşembe 6:24 pm

İstanbul’da Seydi Şahin isimli kişi, depremzede eşini ve kız çocuğunu silahla vurarak öldürdü. Cinayet şüphelisi, olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Olay, İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde saat 15.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cinnet getirdiği iddia edilen 68 yaşındaki baba Seydi Şahin, konuşmak için Bayrampaşa’daki eşinin yaşadığı eve geldi. Çift arasında başlayan tartışma sonrası baba Seydi Şahin, önce 62 yaşındaki eşi Nazime Şahin’i daha sonra diğer odada bulunan 29 yaşındaki kızı Fatma Nur Şahin’i silahla yaraladı. Şahin daha sonra olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede yaralı olan anne ve kızının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis ekipleri olayın yaşandığı sokağa güvenlik şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerin ardından anne ve kızın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay sonrası evden ayrılan baba Seydi Şahin, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

ANNE, DEPREMDE 4 GÜN ENKAZ ALTINDA KALMIŞ

Öte yandan eşinin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Anne Nazime Şahin’in 6 Şubat’ta ziyaret için gittiği Malatya’da meydana gelen deprem sonrası 4 gün enkaz altında kaldığı ve daha sonra yaralı olarak çıkarıldığı, Fatma Nur Şahin’in ise yeni atandığı ve Türkçe öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Anne ve kızın yaşadığı evin sahibi; ailenin 10 yıldır kiracısı olduğunu babanın ise memlekette yaşadığını söyledi. Selahattin Orhan, “Ben yukarıda otururken polislerin hızlı bir şekilde sokağa girdiğini gördük. Mahalle olarak şok olduk. İyi insanlardı. Malatya’da 4 gün enkaz altında kalmış. Maalesef kocası kendi eşini ve kızının canına kıydı. Kocasını hiç görmüşlüğüm yok. Keşke olmasaydı. Üzgünüz. Çocukları burada olduğu için başlarındaydı” dedi.

İstanbul’da korkunç cinayet! Eşini boğazını keserek öldürdü

İstanbul’da Seydi Şahin isimli kişi, depremzede eşini ve kız çocuğunu silahla vurarak öldürdü. Cinayet şüphelisi, olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Kaynak: İHA