İBB’ye kumpas ekibine il genelinde izin valilikten! ‘Patladınız’

Yayın tarihi: 15 Ocak 2024 Pazartesi 1:15 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2024 Pazartesi 3:01 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünün şoförüyle anlaşıp bozukmuş gibi gösterilmesine ilişkin konuştu. Çekim yapan kişilerin valilikten izinli olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Sizin bir hesabınız var ise Yaradan’ın da bir hesabı var. Patladınız, pat diye patladınız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Bekardere Islahı ve Çengelköy Çevre Projesi Temel Atma Töreni’nde konuştu.

“Bu İstanbul Boğazı’nda, Marmara Boğazı’nda ve hatta Haliç’te yaşadığımız bir gerçek. Desek ki, İstanbul Boğazı’na bu kadar zehir dökülüyor ne yapalım? Vatandaşımız feryat figan ‘elinizden ne geliyorsa yapın’ diye sert bir dille bize yol gösterir” diyen İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Seçim öncesi İBB’ye yeni kumpas! Otobüsü bozuk gibi gösterip reklam çektiler

“HER ŞEYİ BEN BİLİRİM DERSENİZ BAŞARMA ŞANSINIZ YOK”

“Her şeyi ben bilirim der ve öyle bir süreç yönetimi ortaya koyarsanız iş başarma şansınız yok. Eğer nereden rant elde edebilirim diyerek ya da neyi yapar ve neyi gösteririm de bana oy gelir diyerek seçim, seçmen, oy kazanmak, ‘her yol mübahtır’ anlayışıyla hareket ederesiniz o yöneticilik İstanbul’a bir şey kazandırmaz.”

KANAL İSTANBUL TEPKİSİ: BU MİLLET ALDANMAYACAK

“Kanal İstanbul, İstanbul’a ihanetin nirvanası. Size o ihaneti yaptırmayacağız. 1,5 yıldır ağızlarına Kanal İstanbul’u almıyorlar. Genel seçim geçti unuttular. Yerel seçim geldi bangır bangır Kanal İstanbul’u savunan kişiler, aralarında adaylar da var. Ağızlarından kelimesi dahi çıkmıyor. Niye? ‘Günü geldiğinde söyleriz, burada da milletimizi aldatalım.’ Yok öyle yağma! Bu millet aldanmayacak”

OTOBÜS KUMPASI

“Çekim ekibi aynı zamanda resmi izinli. Hem de nasıl bir izin, İstanbul genelince çok yetkili bir izin. Valilikten alınmış bu izin. Bu kadar geniş kapsamlı izinleri almak önemlidir. Tabi adres belli olunca boyun kıldan ince oluyor. Bunu bir çekim sahası haline getiriyor ama sizin bir hesabınız var ise Yaradan’ın da bir hesabı var. Patladınız, pat diye patladınız. Allah sizi ıslah etsin. Allah sizin kötü emellerinizden bu milleti korusun.”

MURAT KURUM’A ERDOĞAN’IN SÖZLERİYLE GÖNDERME

“‘Ben bu kente ihanet ettim’ diyenleri, o şehrin koltuklarına asla oturtamayacakları günleri sağlamanın yolculuğudur bu. Bu şehir temsilci seçmiyor. Bu şehir koltuğuna hakkını verenleri seçecek. Koltuğa oturduğunda, acaba oradaki ne diyor diye bakmadan milletini dinleyip tam yol ileri diyenleri seçecek. Yolumuz açık olsun”

 

Kaynak: TELE1