İstanbul Sözleşmesi bitti saldırı arttı! Bir günde üç kadın cinayeti daha

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2024 Perşembe 8:24 am - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 Perşembe 8:24 am

Türkiye’de kadın katliamlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Son 24 saatte 3 kadın, eşleri tarafından acımasızca katledildi.

Türkiye yine kadın cinayetleriyle sarsıldı. Son 24 saatte İstanbul ve Ankara’da 3 kadın, eşleri tarafından acımasızca katledildi.

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde saat 21.00 sıralarında eşiyle kaldırımda tartışan erkek, yanındaki bıçakla kadını yaraladı. Bıçak darbeleriyle yaralanan kadın kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İSTANBUL BAĞCILAR

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki bir evde ise öğle saatlerinde İ.Ç. ile eşi K.Ç. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. İ.Ç, tartışma sırasında eşini bıçakladı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan K.Ç. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.Ç, emniyetteki işlemleri sonrası “kasten öldürme” suçundan adliyeye sevk edildi.

ANKARA MAMAK

Ankara’nın Mamak ilçesinde ise B.B. ile boşanma aşamasındaki eşi Z.B otomobilde tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine B.B, tabancayla eşi Z.B’ye ateş ettikten sonra aynı silahla kendini vurdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde B.B. ile Z.B’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

KADIN CİNAYETLERİ

Vahim tablo! 6 ayda 166 kadın katledildi

 

Kaynak: HABER MERKEZİ