‘İstanbul Seninle Kazanacak’ diyenler tatil tanımadı… Adalarda, sahillerde, mahallelerde seçim çalışmalarına devam edildi

Yayın tarihi: 7 Haziran 2019 Cuma 1:50 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2019 Cuma 1:54 pm

Sosyalistlerin, demokratların bağımsız bir seçim çalışması yapmak için İstanbul Seninle Kazanacak sloganı etrafında bir araya geldiği ve gönüllü katılımlarla ilerleyen inisiyatif bayram tatilinde de saha çalışmalarını sürdürdü.

İstanbul Seninle Kazanacak İnisiyatifi tatilde Adalar’a yoğun ilgi gösteren İstanbul halkını burada karşılarken, mahalle toplantıları yapıp, semt pazarlarında 23 Haziran’da İmamoğlu’na oy verme çağrısı yaptı. Sırada ise kadın ve beyaz yaka buluşmaları var.

23 Haziran İstanbul seçimlerinde “Biz de tarafız, demokrasi mücadelesinin bir gereği olarak İmamoğlu’nu destekliyoruz. Kazanmanın ve kazandığını korumanın ancak halkın özne olduğu bir mücadeleyle mümkün olduğunu bilerek “İstanbul seninle kazanacak” sloganıyla yan yana geliyoruz” diyen sosyalistler, demokratlar bayram tatilinde de sahadaydı.

Bayramın üçüncü günü Adalara akın eden İstanbulluları İstanbul Seninle Kazanacak standı ve ‘Gönüllü ol çağrısı karşıladı’. Adalara geçerken vapurda canlı yayın yapan A Haber de İstanbul Seninle Kazanacak gönüllülerinin protestosundan kurtulamadı.

Vapurda A Haber muhabirine ‘Mazbatalı’ sürpriz: Ne yapacağını bilemedi…

 

YEREL YÖNETİMLER İÇİN MÜCADELE ÇAĞRISI

Mahallelerde kapı kapı gezilerek, pazar yerlerinde broşür dağıtımlarıyla, meydanlarda açılan stantlarla ilçe ilçe gönüllü toplantıları ile ilerleyen çalışmalarda; iktidar emri YSK eliyle alınan seçim yenilenmesi kararının gayri meşruluğu ve İmamoğlu’na oy vermenin gerekçeleri anlatılıyor. Barınmadan suya, enerjiden ulaşıma kamusal hakları savunan, kriz karşısında sermayeyi değil emeğin ve halkın haklarını koruyan halkçı demokratik bir yerel yönetim için mücadele çağrısı yapılıyor.

‘İstanbul Seninle Kazanacak’ diyenler soruyor: 753 milyon liran olsa ne yapardın?

 

 

 

Gönüllü olmak için tıklayınız.