İstanbul boks ringine döndü! 2 semtte 3 ayrı kavga

Yayın tarihi: 6 Haziran 2023 Salı 11:43 am - Güncelleme: 6 Haziran 2023 Salı 11:43 am

İstanbul Sultangazi’de mağaza alışveriş yapan kişi ile mağaza sahibi arasındaki tartışma yaşanadı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, çalışanlar müşteriyi darbetti.

Olay İstanbul’un Sultangazi ilçesindeki bir giyim mağazasında 3 Haziran Cumartesi günü meydana geldi. DHA’nın haberine göre, mağazada alışveriş yapan kişi ile mağaza sahibi arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma esnasında mağaza sahibi ve çalışanlar, müşteriyi darbetti. Mağazada ortalık kısa sürede savaş alanına döndü. Diğer müşterilerin araya girerek müdahale etmesine rağmen taraflar yatıştırılamadı.

BAĞIRARAK YARDIM İSTEDİ

Gaziosmanpaşa’da ise, geçtiğimiz hafta Cuma günü gece saatlerinde, bir kişi kalabalık bir grup tarafından darbedildi. Yere düşen kişi, burada da darbedilmeye devam edildi. Tekmelerle saldırıya uğrayan kişi, bağırarak yardım istedi. O anlar da bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

FECİ ŞEKİLDE DARBEDİLDİ

Yine Sultangazi’de 27 Mayıs Cumartesi günü, bir marketin önünde kavga çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, iki kişinin bir kişiyi darbettiği, kişilerden birinin elindeki sopa ile vurduğu görülüyor. Olay sırasında çevrede bulunan çocuk ve vatandaşların büyük korku yaşadığı, aldığı darbeler sonucu sendeleyerek yürüdüğü görülen kişinin önce markete girmeye çalıştığı, daha sonra bir vatandaşın yardımıyla uzaklaştığı görülüyor.

Sürücüler kavga ederken arkada motosikleti çalıp kaçtı!