İstanbul Bilişim Web sitesi erişime kapalı

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2020 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 11 Ağustos 2020 Salı 8:41 pm

Konkordato ilan ederek herkesi şok eden İstanbul Bilişim şimdi de yayın hayatını sonlandırıyor!

2002 yılından bu zamana kadar Türkiye’de hizmet veren İstanbul Bilişim , geçtiğimiz yılın sonlarına doğru satılan ürünleri müşterilerine göndermemesi ile çok tepki toplamıştı. Şikayet sitelerinde firmadan alınan ürünlerin 5-6 ay geçmesine rağmen hala ellerine ulaşmadığını belirten müşterilerin artmasının ardından gözler İstanbul Bilişim’e çevrilmişti. Ana akım haber kanallarında da konu olan bu olaydan sonra bugün de İstanbul Bilişim Web sitesi kapatıldı.

İstanbul Bilişim Web sitesi erişime kapalı

Firmanın Web sitesine girmek isteyen kullanıcıların bir bölümü ilginç bir şekilde “Bu internet sitesi (istanbulbilisim.com) hakkında İstanbul 5. Sulh ve Ceza Hakimliği tarafından verilen 28/07/2020 tarih ve 2020/2984 D.İş sayılı karara istinaden, Bilgi ve İletişim Kurumu tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır.” uyarısı ile karşılaştıklarını belirtiyor. Muhtemelen konkordato ilan etmesine rağmen ürün satışına devam eden firmaya BTK tarafından bir müdahale geldi.

Ancak şu an firmanın www.istanbul-bilisim.com adresi üzerinden yine satış işlemlerine devam ettiği söyleniyor. Bu satış işlemlerine BTK’dan bir müdahalenin gelip gelmeyeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Son olarak konuyla ilgili net ve kesin bir açıklama olmadığını belirtelim. Bu yüzden temkinli davranmakta yarar olduğunu düşünüyoruz. Bakalım konkordato ilan eden ve 2002’den beri hizmet veren İstanbul Bilişim’in gidişatı nasıl olacak?

Kara Şimşek beyaz perdeye geri dönüyor!