İstanbul Apple Store merkezi olacak

Yayın tarihi: 15 Şubat 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 12 Şubat 2021 Cuma 9:30 pm

Gelen son haberlere göre İstanbul üçüncü Apple Store ile büyük bir şöhret elde edecek. Bu ünvan Avrupa sınırları içerisinde bile geçerli olacak. İşte merak edilen detaylar.

İstanbul üçüncü Apple Store haberleri bir süredir gündemde yer alıyordu. Bazıları bunun uzun bir süre sonra yapılacağını düşünse bile şirket tam tersini gösterdi. Bildiğiniz üzere İstanbul’da iki farklı Apple Store yer alıyor ve firma buraya bir tane daha yapmayı düşünüyor. Yeni Apple Store için iş ilanı verildi bile.

Herhangi bir şirketin ciddi olup olmadığını görmek için iş ilanlarına bakmak yeterlidir. Eğer iş ilanı açılmışsa çok kısa bir süre içerisinde hedeflediğini gerçekleştirecek demektir. Bu nedenle Apple tarafından verilen ilanlara bakıldı. Şirketin İstanbul için bazı pozisyonlarda iş ilanı açtığı görülüyor.

Apple Store

Mağaza tarafından yapılan açıklamalara göre İstanbul Avrupa’nın Apple merkezi olacak. Yeni kurulacak olan mağaza, Avrupa’nın en büyük Apple Store mekanı ünvanı alacak. Şirketin İstanbul’da zaten iki farklı mağazası olmasına rağmen üçüncüsünü açması biraz tuhaf karşılandı.

Türkiye’de Apple fiyatları son derece yüksek. Hem vergiler hem de döviz bunda yoğun etkiye sahip. Apple böyle bir durumu bilmesine rağmen Avrupa’nın en büyük mağazasını burada açmaya karar verdi. Üstelik yeni açılacak olan mağaza Anadolu Yakası’nda yer alacak.

WhatsApp Türkiye açıklamasında bulundu!

Burada çalışacak olan kişilerin pozisyonları ise Mağaza Lideri, Pazar Lideri, Genius, Teknik Uzman, Müdür, Operasyon Eksperi şeklinde olacak. Elbette mağaza satış danışmanları ile birlikte iş yapılacak. Peki sizce Apple neden Avrupa’nın en büyük mağazasını İstanbul’da açma kararı verdi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.