Istakoz paylaşımıyla gündeme gelen AKP’li Bursalı’ya yurttaştan tepki yağdı!

Yayın tarihi: 16 Nisan 2024 Salı 1:40 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2024 Salı 1:46 pm

Haber: Simge Arıcan

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monako tatilinde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması geçinme derdindeki yurttaşın tepkisini çekti.  TELE1 ekibi ıstakoz paylaşımını İzmirlilere sordu.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı‘nın Monako’dan paylaştığı ıstakoz yemeği fotoğrafı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Bursalı’nın paylaşımı sonrası siyaset cephesinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Peki, sokaktaki yurttaş ne düşünüyor? TELE1 muhabiri Simge Arıcan, yurttaşlara mikrofon uzattı.

Yurttaşlardan gelen tepkilerden bazıları şöyle:

“Halk ıstakoz yiyebiliyor mu ki?” 

“Ben ıstakoz bilmiyorum ki, o neymiş, neyin nesiymiş? Bir şey aldığımız yok ki, evimize doğru düzgün bir şey götürmüyoruz ki. Evimize ne götürüyoruz? Aldığımız para 10 bin lira.” 

“Bu millet aç geziyor.” 

“Biz bisküvi yiyoruz, onlar ıstakoz yiyor. Istakozu ben görmedim nasıl bir şeydir.” 

“Zehir zıkkım olsun benim hakkım, onu diyeceğim. Başka bir şey demeyeceğim.” 

“Bir de bindikleri arabalara bakın. Sadece yemeği görüyorsunuz.” 

“Şurada simitle karnımı doyururken onun onu yapması normal bir şey değil. Ben simiti 10 liraya aldım, buna şükrettim şimdi. Emekli maaşı verdiği 11 bin lira, aldığı ev kirası 5 bin lira. Geçin geçinebilirsen. Vereyim ben milletvekiline geçinsin.” 

“Afiyet olsun. Şebnem Hanım’ı İzmir’de çok gördük zaten. Hedefini koymuştu. Hedefi ıstakoz yemekmiş, afiyet olsun diyoruz kendisine.” 

“Biz mesela sürekli hamur işi yiyoruz dershaneden önce, sabahları. Okullarda da zaten en ucuz onlar var. Okulda tosta bile parası yetmeyen arkadaşlarımı tanıyorum ben.” 

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ