İsrailli faşist partinin başkanından insanlık utancı paylaşım

Yayın tarihi: 6 Ağustos 2020 Perşembe 12:39 am - Güncelleme: 6 Ağustos 2020 Perşembe 5:28 pm

İsrail’deki sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin, dün Beyrut Limanı’nda yaşanan ve 135 kişinin hayatını kaybedip 5 bin kişinin yaralandığını patlama hakkında “Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı’nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik. Bu cehennemin bize roket olarak düşeceğini biliyor muydun? ” dedi.

meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan patlamadan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İsrail’deki sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin Beyrut’ta dün yaşanan patlamaya ilişkin skandal bir yorum yaptı. Feiglin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı’nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik. Bu cehennemin bize roket olarak düşeceğini biliyor muydun? ” ifadelerini kullandı.

Kendisinin patlayıcılar konusunda biraz bilgisi olduğunu belirten Feiglin, şunları kaydetti:

“Tanık olduğum en büyük patlama 2,5 ton TNT patlayıcısının infilakı idi. Dün Beyrut Limanı’nda gördüğümüz ise bundan çok daha fazlasıydı ki küçük bir nükleer bomba gibi yıkıcı etkisi vardı.”

Patlamanın gerçek bir “şükür günü” olduğunu ileri süren Feiglin, “Sevgililer günü onuruna bu harika kutlamayı düzenleyen gerçek kahramanlara” da teşekkür etti.

Dolar, euro ve altın uçarken, A Haber’in paylaşımı büyük tepki çekti

Süper Loto devrettiği 25.59 milyon liralık ikramiyesiyle rekora koşuyor