İsrail’in eski uzay güvenlik şefi Prof. Eshed’den flaş iddia: ABD uzaylılar ile anlaşma yaptı

Yayın tarihi: 8 Aralık 2020 Salı 9:05 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2020 Salı 9:05 pm

İsrail’in eski uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, ABD’nin uzaylılarla anlaştığını iddia etti.

Gazete Duvar’ın aktardıklarına göre; İsrail’in eski uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, uzaylıların var olduğunu ve Amerikalıların uzaylılarla işbirliği yaptığını iddia etti. Yaklaşık 30 yıl İsrail’in uzay güvenlik programına liderlik eden Eshed, Mars’ta Amerikalı ve uzaylı temsilcilerin bulunduğu ‘gizli bir yeraltı üssü’ olduğunu da savundu.

‘İNSANLIK BELİRLİ BİR AŞAMAYA GELMELİ’

ABD ile uzaylılar arasında ‘evrenin dokusunu’ araştırma üzerine bir anlaşma yapıldığını öne süren 87 yaşındaki Eshed, Başkan Donald Trump’ın uzaylıların varlığını açıklamak istediğini ancak ‘Galaktik Federasyon’daki uzaylıların onu durduğunu savundu. Eshed’e göre ‘Galaktik Federasyon’, ‘insanlığın bu sırrı öğrenmek için uzay ve uzay gemilerinin ne olduğunu anlayacağı bir aşamaya gelmesi gerektiğini’ söyleyerek Trump’ı bunu açıklamaktan alıkoydu.

‘İSRAİL DE UZAYLILARLA TEMASA GEÇTİ’

Eshed, İsrail’in de uzaylılarla temasa geçtiğini de öne sürdü. Galaktik Federasyon’un ‘kitlesel histeriyi önlemek için varlıklarının açıklanmasını istemediğini’ iddia etti.

‘BEŞ YIL ÖNCE OLSA HASTANAYE KALDIRILIRDIM’

The Jerusalem Post’ta yer alan habere göre, ‘akademik ortamdaki değişiklik üzerine’ bunu şimdi açıklamayı seçtiğini söyleyen Eshed, “Bugün söylediklerimi beş yıl önce açıklamış olsaydım, hastaneye kaldırılırdım. Kaybedecek hiçbir şeyim yok. Derecelerimi ve ödüllerimi aldım. Eğilimin değiştiği yurtdışındaki üniversitelerde de saygı görüyorum” dedi