İsmail Küçükkaya’dan Erdoğan’a FOX TV tepkisi

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2019 Pazartesi 8:42 am - Güncelleme: 15 Temmuz 2019 Pazartesi 8:42 am

FOX TV haber sunucusu İsmail Küçükkaya, gazete ve televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri ile bir araya gelen Erdoğan’ın FOX TV’yi davet etmemesine tepki gösterdi.

Haber sunucusu İsmail Küçükkaya, gazete ve televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın FOX TV’yi davet etmemesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazete ve televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri, bazı yazar ve akademisyenlerle İstanbul’da Vahdettin Köşkü’nde dün (14 Temmuz 2019) bir araya geldi. Toplantıda S-400’lerden Suriye ve Doğu Akdeniz konularına kadar Türkiye’nin gündemindeki pek çok konu konuşuldu. Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.

FOX TV haber sunucusu İsmail Küçükkaya sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın FOX TV’yi söz konusu toplantıya davet etmemesine tepki gösterdi. Küçükkaya “Soru şu: Bir ülkenin Cumhurbaşkanı, bilgilendirme için tüm TV ve gazeteleri toplantıya davet ederken, 6 yıldır hiç tartışmasız ülkenin en çok sevilen ve izlenen, en etkili TV’sinin haber merkezi yöneticisini davet etmiyorsa KİM KAYBEDER? Kimse kazanmaz ama KİM KAYBEDER?” ifadelerini kullandı.