İsmail Küçükkaya kadehi sakladı iddialarına cevap verdi

Yayın tarihi: 28 Haziran 2020 Pazar 11:26 am - Güncelleme: 28 Haziran 2020 Pazar 10:12 pm

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın gazeteci İsmail Küçükkaya ile yediği yemek kısa sürede sosyal medyada gündeme girdi. İlber Hocanın önünde şarap kadehi dururken, İsmail Küçükkaya’nın önünde içki görünmüyor. Ancak  Küçükkaya’nın aşağıda tuttuğu sağ elinde şarap kadehi olduğunu öne sürerek bir karalama kampanyası daha başlatmışlardı. Küçükkaya, sosyal medya hesabından bu iddialara, “Masamızdaki diğer iki dostumuz şarap içti. Ben su. Sohbet şahaneydi.” sözleriyle cevap verdi.

Bir süredir Aktroll saldırılarının hedefindeki isim olan gazeteci İsmail Küçükkaya bir yanlış anlaşılmanın hedefi oldu. Prof. Dr. İlber Ortaylı ile akşam yemeği yiyen İsmail Küçükkaya İlber Ortaylı’nın şarap içmesine rağmen o gün içmemeyi tercih etmişti. Kendisine ait sosyal medya hesabından anın fotoğrafını paylaşan İsmail Küçükkaya ise bu defa başka bir karalama kampanyasının hedefi oldu.

KOLTUK KENARI VE KADEH DEDİLER

İsmail Küçükkaya’nın da şarap içtiğini ifade eden kullanıcılar kadehi sağ eliyle sakladığını iddia ederek tepki gösterdiler. Fotoğrafta İsmail Küçükkaya’nın sağ eli net bir şekilde görülürken, kadeh sanılan noktanın da koltuk kenarı olduğu ortaya çıktı.

KÜÇÜKKAYA’DAN ŞARAP KADEHİ İDDİALARINA YANIT

Gazeteci İsmail Küçükkaya, şarap kadehini sakladığı iddasına sosyal medya hesabından cevap verdi. Küçükkaya, “Dün akşamdan.
Hoca hastaneden geldi. Doktoru da masadaydı. Hoca çok hafif yemek zorundaydı. İçki yasaktı. Ben de hocayı evine bırakacaktım. Kendi kullandığım arabayla. Her zaman olduğu gibi. Masamızdaki diğer iki dostumuz şarap içti. Ben su. Sohbet şahaneydi.
Oldu mu arkadaşlar?” paylaşımında bulundu.