İsmail Küçükkaya annesini kaybettiği günü ilk kez anlattı

Yayın tarihi: 2 Eylül 2024 Pazartesi 1:02 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2024 Pazartesi 1:02 pm

Gazeteci ve sunucu İsmail Küçükkaya, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden annesi Halise Küçükkaya’yı andı. Küçükkaya, annesini kaybettiği günü ilk kez anlattı.

İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya, tatil için gittiği Antalya’da denizde boğularak hayatını kaybetmişti. Küçükkaya, Halk TV’deki yeni yayın dönemini açarken, annesini kaybettiği günü ilk kez anlattı.

Küçükkaya’nın konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Bir teşekkür borcum var. 28 Haziran 2024 cuma günü sizlerle vedalaştım. Ondan önce de bayramdı, bütün ailem bir aradaydı şükürler olsun. Kız kardeşim Serpil de Amerika’dan geldi. Selma, İlyas ve bütün aile Ankara’dan geldi. Bayramda birlikteydik, bu bayram yemeğimiz… 29 Eylül’de biz Antalya’ya gittik. O gün birlikteydik. Ertesi gün annem gitti. O gün birlikteydik. Elinden tutup denizden çıkardım. Yattık gece 12 civarı. Sabah baktım annem yoktu. Annem 6.58’de denize girmiş. Sonradan görüntüleri buldum. 6 civarında kalkmış. Teşekkür edeceğim de… Sonra annemi biz uğurladık. Bu annemle benim en son fotoğrafım. Burası havaalanı, o gün öğlen saatleri, 29 Haziran’da, kız kardeşim Serpil çekti. Onun da son bir fotoğrafı var kıymetli annemle.

Bu da bizim o en son Kurban Bayramı’nda ailecek bir araya geldiğimiz fotoğraf hep birlikte. İyi ki o bayramda kahvaltı yapmışız. İlyas kurban eti getirdi, onu beraber yemişiz. İyi ki bu fotoğrafı çektirmişiz dedim. Sonrasında 30 Haziran’da başladı. Tek tek söyleyemem. Ama bir tek Kadir Dursun ile başladı. Benim şok içinde olduğum anlarda yanımdaydı. Sonra Muhittin Böcek geldi. Annem güzelce yıkandı, o ablaları unutamam, gözlerinin içine baktım minnetle. Oradan başlayarak arayan, devletimizin yetkilileri, muhalefet iktidar demeden bütün genel başkanlar, iş insanları, halkımız, arkadaşlarım, akrabalarımız, Halk TV’nin ve diğer meslektaşlarım, oralara kadar gelen meslektaşlarım, bütün gün ve sonrasında bizimle olan, dualarını eksik etmeyen hepinize içtenlikle çok teşekkür ediyorum. Annem de bütün bu olup bitenleri izledikten sonra içi ferahtır. Sonrasında gördüğümüz rüyalarda bunu hissettirdi. Bugünden itibaren 52 yıllık hayatımda annemin olmadığı ilk yayınım, ilk sezonum. Bundan sonra o bizi izliyor ve yaptıklarımızı görüyor. Onun istediği gibi bir evlat, yurttaş olma çabamızı sürdüreceğiz.”

ismail küçükkaya

İsmail Küçükkaya’nın annesi son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak: HABER MERKEZİ