İsmail Koncuk, Zafer Partisi’nden de istifa etti
7 Nisan 2022 Perşembe

Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti’den istifa ederek geçtiği Zafer Partisi’nden de ayrıldı. Koncuk, istifa açıklamasında parti yönetimine eleştirilerde bulundu.
İYİ Parti’den istifa ederek Ümit Özdağ’ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi’ne geçen Adana Milletvekili İsmail Koncuk, “Bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor” diyerek partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Koncuk, dört ay önce de Zafer Partisi’ndeki Genel Sekreterlik ve sözcülük görevinden istifa etmişti. Koncuk, Twitter’dan yaptığı açıklamada istifasının gerekçesini şöyle açıkladı:
4 ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliğinden istifa etmiştim. Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiçbir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi.
Gen. Sek. istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisinden istifa ediyorum.”
Bu arada Koncuk’un istifasıyla Meclis’teki bağımsız milletvekili sayısı 7’ye çıktı.
Benzer Haberler
İYİ Parti’den açıklama: NATO üyelerinin teröre verdikleri destek görmezden gelindi
17/05/2022 12:30
AKP’nin oyları 15 ayda yüzde 28 eridi
16/05/2022 17:54
Özdağ’dan Davutoğlu’na: Ankara Garı’na bomba nasıl geldi, biliyorsunuz açıklayın
16/05/2022 13:42
MHP ve İYİ Parti’yi bir araya getiren düğün
15/05/2022 10:31
Akşener’in SADAT silahları iddiası araştırıldı mı?
14/05/2022 15:47
Akşener: Haram zıkkım olsun
13/05/2022 18:30