İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si durdurulamıyor! Galibiyet serisi 19’a çıktı

Yayın tarihi: 29 Ekim 2023 Pazar 8:59 pm - Güncelleme: 29 Ekim 2023 Pazar 8:59 pm

Süper Lig’in 10’uncu haftasında Pendikspor ile Fenerbahçe, Pendik Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli ekip, karşılaşmadan 5-0 galip ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 10’a yükseltti. Teknik Direktör İsmail Kartal bu galibiyetle birlikte, çıktığı 19 resmi maçın 19’undan da 3 puanla ayrılarak yeni bir rekora imza attı.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 10’uncu haftasında Pendikspor’a konuk oldu. Sarı lacivertli ekip, Pendik Stadyumu’nda oynanan karşılaşmadan Erdem Canpolat’ın ters vuruşu, İrfan Can Kahveci ve Edin Dzeko’nun (3) golleriyle 5-0 galip ayrıldı. Kanarya, bu galibiyetle birlikte ligde 10’da 10 yaparak puanını 30’a yükseltti.

İSMAİL KARTAL ZİRVEYE DEMİR ATTI

İsmail Kartal döneminde kendini bulan Fenerbahçe, çıktığı 19’uncu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı bildi. Kartal, bu başarısıyla galibiyet serisinde rekor tazeledi. Süper Lig’deki galibiyeti’ni 10’a yükselten Fenerbahçe 30 puanla zirveye demir attı. Sarı lacivertli ekibi 28 puanla ezeli rakibi Galatasaray takip ediyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de yoluna namağlup devam eden Sarı lacivertliler, 3’te 3 yaptığı H Grubu’nda da birinci sırada yer alıyor.

DZEKO’DAN HATTRICK

Sarı Lacivertli ekibin, sezon başında kadrosuna kattığı 37 yaşındaki Boşnak forveti Edin Dzeko, karşılaşmada 3 gol birden attı. Dzeko bu performansıyla birlikte ligde attığı gol sayısını 10’a yükseltti. Ezeli rakibi Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’yi yakalayan Dzeko, gol krallığında zirveye oturdu.

OYUNCULAR SAHAYA 100. YIL FORMASIYLA ÇIKTI

Fenerbahçeli oyuncular, karşılaşmaya üzerinde Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ilk Meclis’in yer aldığı özel tasarımlı formayla çıktı.

Fenerbahçe Pendikspor maçına Atatürk ve ilk Meclis’in yer aldığı formayla çıktı!

FRED SAKATLANDI

Sarı lacivertli ekibin yaz transfer döneminde Manchester United’dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncusu Fred, maçın başında sakatlanarak oyundan alındı. Fred, yerini Mija Zajc’a bıraktı.