İsmail Kartal’dan hazırlık maçını yöneten hakeme tepki: Hayatımda böyle bir şey görmedim

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 6:32 am - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 6:32 am

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hazırlık maçı olan Kızılyıldız karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında, “En az 2 oyuncunun atılması gerekiyordu. En son ben atıldım, dayanamadım sahanın içine girdim. Osayi’nin ayağı kırılacaktı, Osayi’ye kart gösterdi.” dedi.

Fenerbahçe, Rusya’daki hazırlık kampındaki ikinci maçında Sırp ekip Kızılyıldız ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip Kızılyıldız’a 3-1 mağlup olurken Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kızılyıldız maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal’ın açıklaması şu şekilde:

“Rakibin sert oynamasından ve hakemin buna izin vermesinden dolayı, biz bugün istediğimiz oyunu oynamadık. Rakip takımda bir lig, kupa maçı gibi bir gerginlik vardı. En az 2 oyuncunun atılması gerekiyordu. En son ben atıldım, dayanamadım sahanın içine girdim. Osayi’nin ayağı kırılacaktı, Osayi’ye kart gösterdi. Sonra beni attı. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Biz bugün kaybettik, iyi yapamadığımız şeylerden ders çıkardık. Bunların üzerine çalışacağız.”

BATSHUAYI’NİN PERFORMANSI

“Kampa geç gelen oyunculardan biri Batshuayi. Birçok oyuncu var milli takımdan geç gelen oyuncu. Bunları normal karşılıyorum. Bunlar hazırlık maçları. Bu tür maçlarda oyuncuları deneyeceğiz. Lige kadar aramıza katılacak oyuncularla ideal oyuncularla, ideal sistemimize hazırlanacağız.”

DZEKO’NUN KAPTAN OLARAK BAŞLAMASI

“Dzeko, dünya çapında bir oyuncu. Çok büyük bir profesyonel bir oyuncu. Böyle bir karar verdik. Takımın kaptanı olacak. Onun yanında 2 Türk oyuncu kaptanımız olacak. Öyle bir karar aldık.”

“BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

“Bugünkü maçta mağlup olabiliriz, biz buraya hazırlanmaya geldik, adı da hazırlık maçı. Ama ben hayatımda böyle bir şey ilk defa görüyorum. Maçın önüne hakem geçti diyebiliriz. Keşke seyirciler daha güzel maç izleyebilseydi. Tek sevindirici olan şey buradan sakat oyuncu vermeden ayrılmak.”

SZYMANSKI TRANSFERİ

“Szymanski’den sonra bazı oyuncular aramıza katılacak. Görüşmeler devam ediyor. A planı, B planı… Szymanski’nin gelmesi bizim için önemli bir transfer. Yaptığımız çalışmalar sonucunda birkaç oyuncu daha gelebilir aramıza.”