İsmail Kartal, Fenerbahçe’ye veda etti

Yayın tarihi: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 9:38 pm - Güncelleme: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 9:38 pm

5-0’lık Yeni Malatyaspor galibiyetiyle sezonu noktalayan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sarı Lacivertli camiaya veda etti.

Süper Lig ‘in 38. haftasında konuk olduğu Yeni Malatyaspor’u Serdar Dursun, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia’nın (2) golleriyle 5-0 mağlup eden Fenerbahçe , sezonu 73 puanla 2. sırada tamamladı. 14 maçlık yenilmezlik serisiyle sezona nokta koyan ve Şampiyonlar Ligi bileti Kanarya’da teknik patron İsmail Kartal, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Bugün itibariyle sözleşmesinin sona erdiğini ve başarılı olduğunu düşündüğünü aktaran Kartal, Samandıra personeline, oyuncu grubuna, ekibine ve Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür etti.

Bundan sonraki kararın yönetimde olduğunun altını çizen, 5.5 aylık süre içerisinde camianın birleşmesinin kendisini mutlu ettiğini vurgulayan tecrübeli futbol adamı, ”Bugün itibariyle sözleşmem bitti, bundan sonrası için kararı başkanımız ve yönetimimiz verecek. Fenerbahçemiz için de benim için hayırlısı olsun.” dedi.