İsmail Kartal “ayıp oluyor” diyerek isyan etti

Yayın tarihi: 3 Nisan 2022 Pazar 9:27 am - Güncelleme: 3 Nisan 2022 Pazar 9:27 am

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının Kayserispor deplasmanındaki galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında kendisine sorulan bir soruya isyan etti. “İkinci teknikl direktör olur musunuz” sorusu üzerine Kartal, ‘’Ben teknik direktörüm, ikinci adam olmam! Bunu defalarca söyledim. Ayıp oluyor her maç soruyorsunuz” dedi.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 31’inci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yukatel Kayserispor’u 4-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası teknik adam İsmail Kartal basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını cevapladı.

Kartal maç sonrası yaptığı konuşmada, “Biz buraya iyi hazırladık. Rakibi iyi analiz ettik. Kayserispor’un neler yaptığını biliyoruz. Kayserispor iyi bir takım. Kupada bizi ve Beşiktaş’ı elediler. Ancak son 4 maçı kaybettikleri için bu maç onlar için önemliydi. Ancak bizim için de önemliydi. Biz de bu maçı kazanmak istiyorduk. Bunun için analizlerimizi yaparak, oyuncularımıza anlattık” ifadelerini kullandı.

BİZİ MUTLU EDİYOR

Hava değişikliğinin maçın temposunu etkilediğini kaydeden Kartal, “Biz bu tempoda oynayan bir takım değiliz. Daha yüksek bir tempoda oynuyorduk. Buna rağmen maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Başkanımızın bugün doğum günüydü. Maçtan önce başkanımıza bu maçı kazanıp doğum günü hediyesi vereceğimizi söylemiştik. Sözümüzü yerine getirdik. Her geçen gün takımın performansı yükseliyor. Bunu görmek bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

İKİNCİ ADAM OLMAM

Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın kadro dışı kalması ve kendisinin sezon sonundaki durumuyla ilgili soru sorulması üzerine Kartal, “Mesut ve Ozan ile ilgili medya önünde öyleydi, böyleydi diye açıklamalarda bulunmadım. Yönetimimiz böyle bir karar aldı. Bununla ilgili konuşmak doğru olmaz. Sezon sonuna kadar işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Rızkı veren Allah. Ondan sonrası ne olur bilemem” dedi.

Bir basın mensubunun, “Daha önce de konuşuldu ikinci teknik direktör olur musunuz?” sorusuna ise sinirlenen Kartal, “Ben hiç kimsenin içinde ikinci adam olmayacağımı söyledim. Bunu defalarca soruyorsunuz. Bunu defalarca söyledim. Ayıp oluyor her maç soruyorsunuz. Bitti bu kadar” cevabını verdi.

Amedspor-Fenerbahçe maçında saha karıştı