İslam Memiş’ten dolar ve altın uyarısı: İhtimal kalmadı

Yayın tarihi: 22 Şubat 2022 Salı 3:28 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 3:28 pm

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, “Rusya-Ukrayna gerginliğinde Vladimir Putin, son noktayı koydu. Artık düşüş ihtimalini bitirdiler. Savaş fiyatlaması ile pozisyon almak gerek’ dedi.

Putin “Donbas’ta askeri karar dışında hiç bir kararı tanımadığını” belirterek, “Bu bağlamda, Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını bir an önce tanımak için çok geç kalınmış bir kararı almayı gerekli görüyorum” diyerek tarihi bir karara imza atmıştı. Putin kameraların önünde Donbas’da ayrılıkçıların yönetimlerini tanıyan iki kararnameyi peş peşe imzaladı.

Rus ordusu Donbass’ta! Rusya’ya ilk yaptırım Almanya’dan!

Rusya Devlet Başkanı Putin’in mesajları sonrası özellikle altın fiyatları hızla fırladı. ONS altın fiyatı 1900 dolar üstünde başladı. Gram altın fiyatı şu sıralarda 842 TL’ye ulaştı. Altın fiyatları yukarı yönlü sert hareketine devam ederken Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için kritik bir yorumda bulundu.

Altın fiyatları özelinde son gelişmeleri değerlendiren İslam Memiş, gram altın fiyatı için ezberler bozuldu yorumunda bulundu. İslam Memiş, gram altın fiyatları için “Artık düşüş ihtimalini bitirdiler.” dedi.

ALTINDA SAVAŞ FİYATLAMASI

İslam Memiş’in son videosunda altın fiyatları için özetle şunları kaydetti:

“Rusya-Ukrayna gerginliğinde Vladimir Putin, son noktayı koydu. Yani, savaş ve gelecek dönem ile alakalı jeopolitik risk kaçınılmaz oldu. Savaş fiyatlaması ile pozisyon almak gerek. Tüm ezberler bozulduğundan açıkta kalmamak gerek. Artık düşüş ihtimalini bitirdiler” ifadelerini kullandı.

Putin, Donetsk ve Luhanks bölgelerinin bağımsızlığını tanıdı