İSKİ’den ‘Su arıtma cihazı kazandınız’ telefonlarına açıklama

Yayın tarihi: 18 Nisan 2024 Perşembe 5:13 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2024 Perşembe 5:15 pm

İSKİ farklı numaralı hatlardan İBB’nin adı kullanılarak bedava su arıtma cihazı vaadiyle vatandaşların arandığını belirterek “Herhangi bir ilgimiz yok” açıklamasını yaptı.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) son zamanlarda farklı numaralı hatlardan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) adı kullanılarak bedava su arıtma cihazı vaadiyle vatandaşların arandığını anımsattı. Söz konusu aramaların ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne de İSKİ ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

İSKİ’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle: “Son zamanlarda farklı numaralı hatlardan İstanbul Büyükşehir Belediyesinin adı kullanılarak bedava su arıtma cihazı vaadiyle vatandaşlar aranıp “50 kişiye ücretsiz su arıtma cihazı takıyoruz, hak kazandınız” şeklinde açık kaynaklardan ve çeşitli mecralardan bilgiler tarafımıza ulaşmıştır. Bahse konu yapılan aramaların ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne de İdaremiz ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Saygıdeğer İstanbullulara önemle duyurulur.”

Renault Kangoo’nun yeni modelleri Türkiye’de, işte başlangıç fiyatları

Kaynak: HABER MERKEZİ