İsim değiştireceklerini duyurmuşlardı! 1 Nisan şakası çıktı

Yayın tarihi: 30 Mart 2021 Salı 5:26 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2021 Perşembe 2:05 pm

Volkswagen, geçen günlerde 84 yıllık ismini ABD’deki operasyonu için ‘Voltswagen of America’ olarak değiştireceğini açıklamıştı. İsim değişikliğinin ilgili basın açıklamasının yanlışlıkla yayımlamasıyla ortaya çıktığı söylenmişti. Şirket tarafından bugün yapılan paylaşımda ise isim değişikliğinin 1 Nisan şakası olduğu söylendi.

Volkswagen’in ismini ‘Voltswagen of America’ olarak değiştireceği haberi, şirketin yaptığı basın açıklamasıyla öğrenilmişti. Açıklamada şirket mirasının temellerinin korunacağı da belirtilmişti. Bugün şirkete ait resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise isim değişikliği haberinin 1 Nisan sebebiyle çıkarıldığı ifade edildi. O paylaşımda şu sözler yer aldı:

“Biliyoruz, 66 yıl sonra isim değiştirmek olağandışı, ancak ruhumuz her daim genç. Voltswagen ile tanışın. Volkswagen’e benzer, ancak yenilenmiş bir elektrikli sürüş odağıyla. Tamamen elektrikli SUV’umuz ID.4 bugün piyasada”

Volkswagen Sözcüsü Mark Gillies ise “Yeniden adlandırma, 1 Nisan Şakası Günü ruhuna uygun bir duyuru olacak şekilde tasarlandı ve tamamen elektrikli ID.4 SUV’nin lansmanına dikkat çekildi. Herkese elektrikli mobilite getirme taahhüdümüzü işaret etti.” dedi.

Volkswagen Polo fiyatları sonunda düştü!