IŞİD’in infazcısı Bursa’da doğalgaz servisinde çalışırken yakalandı

Yayın tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi 5:30 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2020 Çarşamba 9:09 am

Bursa’nın İnegöl İlçesinde, daha önce Suriye’de katliam yaparken görüntüleri bulunan IŞİD‘li “Abu Taki Alshamy” kod adlı terörist Yusuf Amer Almarhum yakalanarak gözaltına alındı. Terörist Y.A.A’nın Bursa’da doğalgaz servisinde çalıştığı ortaya çıktı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu IŞİD’li teröristin Türkiye’de rahatlıkla yaşayabilmesine tepki göstererek, “Ne kolay değil mi? Adam 3 yıldır Türkiye’de yaşıyor ve bir doğalgaz şirketinde çalışıyor. Üstelik terör örgütü DAEŞ’in kafa adamlarından birisi. İnanın çok insaflıymış” ifadelerini kullandı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Terörle Mücadele Ekipleri tarafından yapılan operasyonda terör örgütü IŞİD’in sözde komutanı Abu Taki Al Shamy kod adlı Suriye uyruklu Y.A.A. (50) gözaltına alındı.

Özhaseki’nin dediği doğru çıktı: Evinize faturaları getiren terörist çıkarsa

Bursa’daki IŞİD soruşturmasında Y.A.A. isimli kişi gözaltına alındı. Şüphelinin, IŞİD’in esir aldığı kişileri infaz eden “Abu Taki Alshamy” kod adlı kişi olduğu ve bir doğal gaz servisinde çalıştığı iddia edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu’dan AKP’ye IŞİD tepkisi: Ne kolay değil mi?

Bursa’nın İnegöl ilçesinde IŞİD’in yöneticilerinden olduğu öne sürülen bir kişi gözaltına alındı.

KATLİAM GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANMIŞTI

Suriye’nin Deyrizor kentine bağlı El-Meyadin ve El-Bukemal bölgelerinde IŞİD yöneticisi olarak faaliyet gösteren “Abu Taki Alshamy” kod adlı Yusuf Amer Almarhum’nın, Bursa’nın İnegöl ilçesinde olduğu bilgisi üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla operasyon düzenledi.  Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Y.A.A.’nın, IŞİD’in daha önce yayınlanan videolarında esirlerin infaz edilmesi görüntülerinde yer alıyor.

Kayseri’de yakalanan dört IŞİD’li salıverildi