Iron Man , Black Widow filminde karşımıza çıkacak

Yayın tarihi: 17 Eylül 2019 Salı 10:33 am - Güncelleme: 17 Eylül 2019 Salı 10:33 am

Iron Man karakteriyle özdeşleşen oyuncu Robert Downey Jr. Marvel sinematik evrenine geri dönmeye hazırlanıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere Avengers Endgame ile Marvel sinematik evrenindeki bir dönemin kapıları kapanmıştı. Endgame’den hemen sonra vizyona giren Spider-Man Far From Home ise köprü vazifesi üstlenen bir yapımdı. Önümüzdeki dönemde beyaz perdede boy gösterecek olan Black Widow filmi ise yeni bir fazın başlangıcı olacak.

Ortaya çıkan son detaylara göre Avengers Endgame ile Marvel sinematik evrenine veda eden Robert Downey Jr. Black Widow filmiyle tekrardan izleyicilerin karşısına çıkabilir. Şimdilik Downey Jr.’ın nasıl bir şekilde sinema severlerin karşısına çıkacağı bilinmiyor.

Fakat Black Widow filmi, Endgame öncesinde geçtiği için Iron Man’in film de yer alacak olması pek de şaşırtıcı sayılmaz. Elbette buradan Downey Jr.’ın filmde önemli bir rolde yer alacağı sonucu çıkarılması. Belki de kendisini yalnızca filmin sonunda yer alacak olan “after credits” sahnesinde göreceğiz.

Herşeye rağmen Iron Man’i tekrardan beyaz perdede görmek güzel olacak.

En güçlü telefonlar – Eylül 2019