İrfan Can ve Atakan kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Yayın tarihi: 1 Aralık 2021 Çarşamba 5:07 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 11:52 am

Fenerbahçe Göztepe maçı sırasında sürekli karşı karşıya gelen İrfan Can Kahveci ve Atakan Çankaya devre arasında birbirine girdi. Olay anına ait görüntüler kameralara yansıdı.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 14. haftasında Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken maç boyunca karşı karşıya gelen İrfan Can Kahveci – Atakan Çankaya devre arasında kavga etti.

İrfan Can, “Saldırı” gerekçesiyle sevk edilirken Atakan ise “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle 36’ncı maddeden tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Maçtan sonra Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci’nin soyunma odası koridorlarında Atakan’a saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

5- 10 MAÇ ARASI CEZA ALABİLİR

TFF Hukuk Müşavirliği, İrfan Can’ı “Saldırı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 44. maddesi uyarınca tedbirli olarak sevk ederken oyuncu talimat gereği 5 ila 10 maç ceza alabilir açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE’DEN KARARA TEPKİ

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TFF Hukuk Müşavirliği’nin kararı ile ilgili ” İrfan Can ile rakip futbolcu arasında yaşanan itiş kakışın saldırı olarak nitelenmesi ve sevkin bu şekilde yapılması, bizim açımızdan asla kabul edilebilir değildir ve en açık tabirle de iş bilmezliktir, kötü niyettir” açıklamasında bulunmuştu.

Fenerbahçe, İzmir’de 1 puana razı oldu

Fenerbahçe’den TFF’ye İrfan Can tepkisi