İrem Derici aşka tövbe etti, yeminini kimin bozabileceğini açıkladı

Yayın tarihi: 30 Eylül 2024 Pazartesi 12:50 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2024 Pazartesi 12:50 pm

Şarkıcı İrem Derici, aşka tövbe ettiğini söyledi. Derici tövbemi sadece bir şekilde bozarım diyerek “O da sadece 1990 yıllarında Brad Pitt olursa olur” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya medya paylaşımları ve aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, Kıbrıs Girne’deki bir otelde sahne aldı.

Dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Derici, basın mensuplarıyla sohbet etti. Yeni projelerinden bahseden şarkıcı, “Yakın zamanda Emrah Karaduman ile bir single çalışmamız olacak. Bir düet yapıyoruz. Şuan çok gizli, olursa süper olacak. Aynı zamanda bir albüm çalışması var ama o 2025 yılını bulur.” dedi.

‘Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum’ diyen İrem Derici’den ‘DM’ itirafı

‘TÖVBEMİ BİR ŞEKİLDE BOZARIM’

Uzun süredir aşk hayatında kimse olmayan İrem Derici, aşka tövbe ettiğini söyledi. Bir muhabirin “Aşk hayatınız nasıl gidiyor? Bir programda aşka tövbe etmiştiniz” sorusuna, “Bu sefer ettim. Yeter gerçekten artık yapmam gereken çok şey var. Aşkta bir mesai ve şuan ona ayıracak vaktim yok. O gücümü mesaimi işime harcamak istiyorum. Tövbemi bir şekilde bozarım. O da sadece 1990 yıllarında Brad Pitt olursa olur. Onun haricinde kimse için yemini mi bozmak istemiyorum.” şeklinde yanıtladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ