İptal edilen Aynur Doğan konserine bileti olanlara İstanbul daveti

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 3:26 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 3:26 pm

Derince Belediyesi’nin iptal ettirdiği Aynur Doğan konserinin organizatörü Gergedan Yapım, bileti olan izleyicilerini Harbiye Açıkhava’da 28 Mayıs’ta yapılacak konsere davet etti.

Kocaeli Derince Belediyesi’nin iptal ettirdiği Aynur Doğan konserinin organizasyonunu yapan Gergedan Yapım, bileti olanları 28 Mayıs tarihli Harbiye Açıkhava konserine davet etti. Şirket Doğan’ın konseri için Kocaeli’den İstanbul’a gitmek isteyenlerin yol masraflarının da karşılanacağını açıkladı.

Sanatçı Aynur Doğan’ın Kocaeli’nin Derince ilçesinde vereceği konser AKP’li belediye tarafından iptal edilmiş, karar tepki çekmişti. Gergedan Yapım ise ilk açıklamasında iptal kararını kendilerinin de sosyal medyadan öğrendiklerini duyurmuştu.

Kurum, yeni açıklamasında ise bileti olan izleyicileri İstanbul’a davet etti ve şunları ifade etti:

“20 Mayıs’ta yapılacak Aynur Doğan konserinin Derince Belediyesi tarafından iptal edilmesi sonucu bilet alan izleyicilerimizin mağdur olmaması için 28 Mayıs tarihli Harbiye Açıkhava konserinde ağırlamak istiyoruz. Kendilerine bilet satış sitemizden ulaşılacak ve Harbiye konserine katılmak isteyen dinleyicilerimizin bilet değişiklikleri yapılacaktır. Kocaeli Harbiye arası ulaşım tarafımızca sağlanacaktır.”

Aynur Doğan konseri iptal edildi, siyasiler ses yükseltti

Aynur Doğan konserine AKP’li belediye engel oldu