İple asılı bulunan kadının günlüğünden işkence ve şiddet çıktı

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 7:43 am - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 8:36 am

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 5 yıl önce evde iple asılı bulunan Medine Kara’nın günlüğünden, eşinden gördüğü işkence ve şiddet çıktı.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 5 yıl önce evinde iple asılı halde ölü bulunan 1 yıllık evli Medine Kara’nın (37) vücudunda darp izlerine rastlandı. Gen kadının ailesi cinayet şüphesi üzerine suç duyurusunda bulundu. Kız kardeşinin eşyalarını toplamaya giden abla Nuray Değirmenci, Medine’nin eşi Ahmet Kara’dan şiddet uyguladığını günlüğüne yazdığını gördü.

“BIÇAK İZLERİNİ UNUTMAM”

Medine Kara’nın günlüğüne “Evine ruhsatsız silah getirerek defalarca beni o silahla tehdit ettin. Ben ayrılalım dediğimde aileni öldürürüm seni öldürürüm dedin. O silahla defalarca tehditler savurdun. Ağzıma silahı dayayıp öldürmekle tehdit ettin, sustum. Ailen yüzünden beni defalarca dövdün. Evden çıkmayayım diye odaya kilitledin. O günleri unutmadım. Bana attığın o dayakları, o küfürleri, hakaretleri vücudumdaki o izleri silemem. Bacağımdaki o bıçak izlerini ömrümün sonuna kadar unutmam emin ol” yazdığı görüldü.