ıPhone’un gizli tuşu keşfedildi

Yayın tarihi: 28 Ocak 2022 Cuma 11:15 pm - Güncelleme: 29 Ocak 2022 Cumartesi 12:44 am

Avustralya’nın tanınmış TikTok fenomenlerinden Elly Bailey, paylaştığı bir videoda ıPhone’un arkasındaki gizli tuşu buldu.

TikTok’ta paylaşımlar yapan Avustralyalı teknoloji fenomeni Elly Bailey, iPhone’larda bulunan kullanışlı ama bilinmeyen özelliklerden bazılarını açıkladı.

Avustralyalı fenomen TikTok’ta yayınladığı videoda ıPhone’ların az bilinen bir özelliğini gündeme getirdi. İpucunu paylaşan fenomen, ‘arkaya dokunma’ özelliğini kullanmayanların ıPhone’u verimli kullanmadığını vurguladı. İOS 14 sürümü ile çalışan ıPhone’ların 8 ve üzeri modellerinde bulunan bu özellik, kullanıcıları telefonlarının arkasına iki veya üç kez hafifçe vurmalarıyla çalışıyor.

Telefonun kamerasını açmak, ekran görüntüsü almak, flaşı açmak, sesi açıp kapatmak, ekranı kilitlemek gibi bir çok seçeneğin bulunduğu özellik, ayarlar kısmındaki ‘erişilebilirlik’ seçeneğinin ‘dokunma’ sekmesinden istenilen şekilde ayarlanabiliyor. Arkaya dokun özelliğini keşfeden kullanıcılar ise sosyal medyadan, “Hayatımı sonsuza dek değiştirdin”, “Neden kimse bana bunu söylemedi?” yorumları yaptı.

Mustafa Sarıgül partisinin ilçe başkanını azarladı

Öldü diye morga kaldırılan adam ayaklandı