iPhone XI yeni tasarımı böyle olacak

Yayın tarihi: 27 Haziran 2019 Perşembe 12:47 pm - Güncelleme: 27 Haziran 2019 Perşembe 12:47 pm

Apple’ın yeni iPhone modelini yani iPhone XI tanıtmasına artık az bir zaman kaldı. Malum, teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Apple her yıl Eylül ayında yeni iPhone modelleri ile karşımıza çıkıyor.

Hatırlanacağı üzere Cupertino merkezli şirket geçtiğimiz yıl iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkmıştı. Bu yıl ise iPhone XI , XI Max ve XR2 modellerinin tanıtılması bekleniyor.

Yeni iPhone modellerinin tanıtılmasına yaklaşık olarak 3 ay kalmış olması nedeniyle, bu modeller hakkındaki söylentilerin sayısı da hayli arttı.

Apple’a yakın kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre, iPhone XI 3 ana kamera ile gelecek. Ayrıca telefonun ön kısmında yer alan çentiğin boyutu da iPhone X ve iPhone XS’e oranla yarı yarıya düşürülecek. Açıkçası pek çok üreticinin uçtan uca ekrana sahip tasarımlarla göz doldurduğu bir dönemde, Apple’ın hala FaceID ve çentik ikilisinde iddia etmesi pek de mantıklı durmuyor.

Peki gelelim asıl konumuza. Küçük çentikli ve 3 kameralı yeni iPhone modeli nasıl görünecek? Geçtiğimiz gün telefonun kılıf içerisinde nasıl göründüğüne dair bazı görseller sızdırıldı. Bu görseller az önceki sorumuzu da tam anlamıyla cevaplıyor diyebiliriz. Dilerseniz bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mi 9T inceleme. Toplamda 4 kamera