iPhone SE 3 RAM kapasitesi belli oldu!

Yayın tarihi: 12 Mart 2022 Cumartesi 10:00 am - Güncelleme: 11 Mart 2022 Cuma 12:14 pm

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Apple Peek Performance etkinliğiyle birlikte pek çok cihaz da tanıtıldı. Bunlardan en merak edileniyse hiç şüphesiz ki Apple’ın “uygun fiyatlı” olması beklenen telefonu iPhone SE 3 isimli modeliydi. Söz konusu cihaz tanıtıldı tanıtılmasına fakat etkinlikte RAM kapasitesine dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Neyse ki bu gizem nihayet son buldu. iPhone SE3 modelinin RAM kapasitesi belli oldu.iPhone SE 3 her ne kadar eski bir görünümde olsa da epey güçlü özelliklere sahip. A15 Bionic yonga setiyle güçlendirilen cihaz, beklendiği gibi 4.7 inç büyüklüğündeki Retina HD IPS ekran ile geldi. 64, 128 ve 256 GB dahili depolama seçenekleriyle satışa çıkacak olan iPhone SE 3’ün RAM kapasitesi hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Bu garip durum sonrasında herkes telefonun RAM kapasitesini merak etmeye başladı.

iPhone SE 3

 

Bu merak neyse ki fazla sürmedi. Ortaya çıkan detaylara göre telefonun RAM kapasitesinin 4 GB olduğu anlaşıldı. Böylece cihaz selefinden güçlü bir RAM kapasitesiyle donatılmış yorumunu yapabiliriz. Zira bundan önceki nesilde Apple 3 GB RAM kullanmayı tercih etmişti. Özellik yükseltme anlamında biraz cimri davranan şirket neyse ki bu konuda gerekeni yapmış gibi duruyor.

iPhone SE 3 Apple için büyük bir kilometre taşı olabilir!