iPhone SE 3 modeli ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı

Yayın tarihi: 1 Mart 2022 Salı 8:00 am - Güncelleme: 1 Mart 2022 Salı 8:04 am

Apple tarafından üretilecek iPhone SE 3 modeli yeni iddialar ile ortaya çıktı. Hem uygun fiyatlı hem de yüksek özellikli olarak kullanıcılarla paylaşılacak.

Elbette bir amiral gemisi düzeyinde olmayacak. Fakat özelliklerinin fiyatına göre iyi bir konumda olacağını söyleyebiliriz.

Cihaz ile ilgili en çok merak edilen detaylardan birisi de çıkış tarihi ile ilgili. Gelen son detaylara bakacak olursak Mart 2022 tarihinde bu cihaz kullanıcılarla paylaşılacak. Elbette ortaya çıkan ayrıntılar sadece çıkış tarihi ile ilgili değil. Aynı zamanda fiyatı konusunda da bazı detaylar belli olmaya başladı.

iPhone SE 3

Apple tarafından geliştirilen bu yeni cihaz yaklaşık olarak 300 dolar üzerinden satışta olacak. Cihazın 5G destekliyor olması onu önemli bir konuma yükseltiyor. Kendi segmentinde en uygun fiyatlı cihaz olarak ön plana çıkacak. Apple tarafından geliştirilecek olan bu model önceden 399 dolar üzerinden satıştaydı.

 

Yeni iPhone modelinde A15 Bionic yonga seti tercih edilecek. Bu yonga setleri gerçekten de çok büyük bir özellik sunuyor. Cihaza hem optimizasyon hem de performans açısından büyük bir yeterlilik kazandırdığı raporlarda ortaya çıkmıştı. Tüm bunlara ek olarak standart Touch ID ve alüminyum çerçeve bulunacak.

Apple iPhone SE3’de OLED panel kullanmayacak

Apple yıllık bahar etkinliklerini genellikle 8 Mart tarihinde gerçekleştiriyor. Gelen son detayları ve iddiaları toparlayacak olursak cihazın 8 Mart 2022 tarihinde 300 dolar fiyat ile tanıtılacağı söyleniyor. Peki sizin bu yeni cihaz ile ilgili tahminleriniz neler?