iPhone SE 3 modeli hakkındaki son detaylar belli oldu

Yayın tarihi: 16 Şubat 2022 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 15 Şubat 2022 Salı 12:29 pm

Apple marka telefonların oldukça pahalı olduğu inkar edilmez bir gerçek. Şirket de bunun farkında olacak ki iPhone SE ismindeki seriyi tüketicilere sundu. Serinin üçüncü telefonu iPhone SE 3 bu sene karşımıza çıkacak.

Merakla beklenen bu “uygun” fiyatlı iPhone modelinin donanımsal yapısına dair detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan bu detayları sizlerle paylaşmış olalım.

iPhone SE 3

Gelen bilgilere göre iPhone SE 3 gücünü Apple A15 Bionic yonga setinden alacak. Oldukça güçlü olan bu işlemciye 3 GB RAM eşlik edecek. 5G destekli olması beklenen telefonun ekran büyüklüğü ise yüksek olasılıkla yine 4.7 inç olacak. Sırtında tek kamera bulunması kuvvetle muhtemel olan telefonun fiyatı ise 300 doların biraz daha üzerinde olacak. Dahili depolama alanı biraz daha yüksek olan bir iPhone SE 3’ün ise fiyatı 400 dolar civarı olacak diyebiliriz.

 

Telefonun ülkemizde nasıl bir satış performansı çizeceği ise muamma. Cihaz diğer iPhone modellerine göre daha uygun fiyatlı olsa da aynı paraya çok daha iyi özelliklerle gelen bir Android telefon alınabilir. Dolayısıyla tüketicinin buradaki tercihi ne olacak bekleyip göreceğiz. Zira bu tercih özelliklerden ziyade işletim sistemini öne alıyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri için ilk fragman geldi