iPhone SE 3 hakkında yeni bilgiler geldi

Yayın tarihi: 12 Ekim 2021 Salı 9:00 am - Güncelleme: 11 Ekim 2021 Pazartesi 9:43 am

Apple kısa süre önce yeni nesil iPhone modellerini tanıtmıştı. Bu etkinlikte Apple’ın yeni iPhone SE modeline ilişkin de bir duyuru yapması bekleniyordu. Fakat bu olmadı.

Aslında genel beklenti de iPhone SE’nin 2022’de tanıtılması yönündeydi. Dolayısıyla iPhone SE 3’e ilişkin iddialar etkinlik sonrasında biraz daha kuvvetlenmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde yeni SE modelini XR tarzı bir tasarımla satışa sunulacağı iddia edilmişti. Şimdilerde ise bu iddiaların tam zıttı iddialar gündeme geliyor.

 

iPhone SE

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bazı yeni raporlara göre iPhone SE 3 eski bir tasarım çizgisine sahip olacak. Yani XR değil klasik iPhone 6, 7 ve 8’de gördüğümüz, TouchID’nin mevcut olduğu tasarımla gelecek.

Apple’ın yeni SE modelinde geliştireceği tek unsur 5G desteği olacak. Tabi ki buna bağlı olarak yonga seti tarafında da bazı iyileştirmeler olacak.

Elbette tüm bu bilgilerin şimdilik bir iddiadan ibaret olduğunu unutmamak gerekiyor. Bir taraf yeni SE modelinin XR tarzı bir tasarımla geleceğini iddia ediyor. Diğer taraf ise tasarımın değişmeyeceğini, sadece teknik donanım tarafında iyileştirmeler olacağını söylüyor. Bekleyip göreceğiz.

NASA Mars’ta su olduğunu kanıtladı: Bilim dünyası ayakta işte detaylar