iPhone cihazı cebinde patladı

Yayın tarihi: 4 Mart 2021 Perşembe 9:30 am - Güncelleme: 3 Mart 2021 Çarşamba 7:48 pm

Dünyanın en güvenli akıllı telefonlar içerisinde yer alan iPhone cihazı cebinde patladı. Bu şanssız kişi bazı hafif yanıklara sahip oldu. Hadi gelin konuyla ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

Bugün gündeme düşen bir olaya göre talihsiz kaza sonucu bir adamın sahip olduğu iPhone cihazı cebinde patladı. Robert De Rose isimli bu adam 2019 yılında son derece berbat olaylar yaşadı. Ancak hiçbirisi iPhone kazası gibi olmadı. Herkes gibi Apple Store üzerinden bir akıllı telefon aldı. Kısa bir süre bu cihazı kullandıktan sonra başına gelmeyen kalmadı.

İlk başlarda bazı donanımsal problemler ile karşı karşıya geldiğini ifade etti. İlerleyen zamanlarda bu problemler daha da arttı. Son olarak cihaz bacağında adeta havaya uçtu. Neyse ki kazayı bazı yanıklarla atlattı.

iPhone cihazı cebinde patladı

Bir bilim insanı olan bu adamın iPhone cihazı ile ilgili yaptığı açıklama gerçekten de korkunçtu. Buna göre cihazı çıkarıp cebine koyduktan sonra hemen patladığını söyledi. Fakat işin daha kötü olan tarafı ise bu akıllı telefonun adeta küle dönüşmüş olması.

Normal şartlarda akıllı telefonların böylesine ağır hasarlar vermesi pek görülmüş bir olay değil. Ancak bu adam, cihazın bacağında ağır hasar verebilecek düzeyde patladığını ifade ediyor. Olay her ne kadar 2019 yılında yaşanmış olsa bile o bugünlerde dava açtı. Uzun süre beklemesinin nedeni ise başka bir arkadaşı ile birlikte mahkemeye gitme kararı almasıydı.

Android kullanıcıları için bu haber sıkı bir alay konusu oldu. iPhone cihazlarının güvenliği şu anda yeniden tartışma konusu haline geldi. Peki sizce Apple akıllı telefonları güvenli mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ajdar programa konuk olmak için servet istedi!