iPhone 9 lansmanı bilinmeze girdi

Yayın tarihi: 14 Mart 2020 Cumartesi 3:38 pm - Güncelleme: 14 Mart 2020 Cumartesi 3:38 pm

Apple’a yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre; koronavirus yüzünden iPhone 9 tanıtım tarihi süresiz olarak ertelenmiş.

iPhone 9 lansmanı bilinmeze girdi. Apple’ın uygun fiyatılı (399 dolar) iPhone 9 modelini şimdi ise Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 20 etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Ancak geçtiğimiz günlerde WWDC 20‘nin düzenleneceği eyalette, tüm kamu ve özel firmaların etkinlikleri belediye tarafından iptal edilmişti. Ancak bu karar şimdilik 31 Mart 2020 tarihine kadar geçerli görünüyor.

iPhone 9 lansmanı bilinmeze girdi

Koronavirus yüzünden tüm etkinliklerin teker teker iptaline şahit olmaya başladı. MWC 20 ile başlayan iptal edilen etkinliklere; Facebook F8, Google I/O 20 ve son olarak E3 2020 etkinliği eklenmişti. Binlerce kişinin akın edeceği bu tip organizasyonların iptal edilmesi veya süresiz ertelenmesi oldukça mantıklı görünüyor. Sonuçta bu bir salgın ve topluluğun bulunduğu ortamda cirit atacak. Bu yüzden etkinliklerin iptali gayet mantıklı diyebiliriz.

Sonuçta firmaların etkinlik düzenlemesi için tek seçenek fiziki bir ortam değil. YouTube veya çeşitli platformlar üzerinden de etkinlik düzenlenip yeni ürün ve yazılımlar daha sağlıklı bir şekilde tanıtılabilir. Muhtemelen Apple da WWDC 20 etkinliği bu şekil bir video ile düzenleyecek.

Escobar Fold 2 meğer Galaxy Fold çakmasıymış!