iPhone 7 almak ne kadar mantıklı ?

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 25 Temmuz 2021 Pazar 12:15 pm

Apple düzenli olarak yeni modeller üretiyor. Bu modellerde iPhone 12 hem bellek hem de kamera özellikleri açısından üst düzey fırsatlar sunuyor. Bu tür cihazların fiyatının yüksek olması nedeniyle kullanıcılar eski modellere yöneliyor.

Apple markasının gözde modelleri içerisinde yer alan bu cihaz popülerliğini korumaya devam ediyor. 2021 yılına rağmen bu model her zaman için en fazla tercih edilenler içerisinde yer alıyor. Peki bu cihazı almak gerçekten de mantıklı bir karar mı?

iphone 7

Apple tarafından geliştirilen eski iPhone modelini almak aslına bakacak olursak oldukça mantıklı. Bu cihazın yeni iPhone güncellemelerini alması en önemli etken olarak karşımıza çıkıyor. Hem iPhone 7 hem de iPhone 7 Plus piyasada bulunabilecek en iyi modeller arasında yer alıyor.

Suya dayanıklılığı bulunan bu cihaz aynı şekilde performans açısından tatmin edici. Apple’ın A10 Fusion yonga setinden güç alan cihaz aynı şekilde daha iyi bir pil ömrü sunuyor. Böylece hem yüksek performanslı çip hem de güçlü bir batarya kullanıcılara sunuluyor.

Yazılım açısından değerlendirildiğinde bu model iOS 14 işletim sistemine sahip. Böylece yeni iPhone modellerindeki her şey bu cihazlarda da bulunuyor. Güvenlik güncellemelerini alması ise güvenli bir akıllı telefon olduğunu gösteriyor.

İklim değişikliği araştırmaları erkekleri suçluyor