iPhone 15 Pro ilginç özellikler ile kullanıcılara sunulacak

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 8:49 am - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 8:48 am

Dünyanın en gelişmiş sistemlerine sahip olması beklenen iPhone 15 Pro hakkında bazı detaylar gelmeye devam ediyor. Şirket her ne kadar uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri üzerinde çalışsa bile yine de amiral gemisi modelleri çok büyük bir önem gösteriyor.

Ürün planlamasını geniş tutan Apple özellikle akıllı telefonlara önem veriyor. 2022 yılının ikinci yarısında iPhone 14 ailesi tanıtılacak. Fakat Apple sadece bu ürün ile yetinmeyecek. Aynı zamanda iPhone 15 hakkında bazı ilginç özelliklere yer verecek. Mesela ilk olarak çentik tasarımının ortadan kaldırılması bekleniyor. iPhone 15 ailesinde çentik tasarımına veda edebiliriz.

iPhone 15 Pro

Uzun bir süredir Apple akıllı telefon ürünlerinde çentik tartışmaları yaşanıyordu. Birçok kişi çentik tasarımından vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyordu. iPhone ise çok daha ısrarcı bir şekilde çentik mağduru oldu. Her ne kadar bazı kullanıcılar çentik sevmese bile kimileri son derece şık buluyor.

 

Apple tüm bu tartışmalara çentik tasarımını ortadan kaldırarak son verecek. Ayrıca iPhone 15 ile ilgili periskop lens iddiaları son derece güçlendi. Şirket hakkında analizler yapan birçok kişi bu kameraların kullanılacağını söylüyor. İddiaların son derece güçlü olduğu ortada. Fakat Apple henüz bu konuda bir açıklamaya yer vermedi.

iPhone 11’in A13 yongası, Galaxy S22’nin Exynos 2200 SoC’sini ezdi

iPhone 15 Pro cihazlarında 5x optik yakınlaştırma yapabilen lenslere yer verilecek gibi görünüyor. 2023 yılından itibaren iPhone 15 ailesi tanıtılacak ve tüm soru işaretleri cevaplanacak. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.